Unblock It

Intră în universul jocului Unblock It și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri casual!

Unblock It este un joc de puzzle solicitant în care trebuie să muți toate blocurile de lemn în așa fel încât blocul albastru să poată ajunge la ieșire. Ideal ar fi să o faci în cât mai puține mișcări. Pentru a face acest lucru, trebuie să ții cont de lungimea variabilă a blocurilor, precum și de orientarea lor, dar și să te gândești înainte de fiecare mișcare, pentru că te poți bloca. Dacă o faci, poți oricând să reîncepi nivelul. Sau poți folosi sistemul de indicii pe care îl oferă Unblock It pentru a-ți oferi ajutor ori de câte ori ai nevoie.

Cu reguli ușor de înțeles și fără un cronometru care să adauge multă intensitate jocului, Unblock It este un joc excelent pentru a-ți antrena creierul, dar și pentru a te relaxa, așa că vino și rezolvă toate nivelurile sale pe Jocurigratuite.ro.

Jocuri similare:

Îți place Unblock It? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri casual pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.