Video Game Avatar Creator

Intră în universul jocului Video Game Avatar Creator și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri rinmaru!

Amazing fantezie, RPG tematice rochie de până joc de Rinmaru! În acest joc, vei putea să-ți creezi personajul tău preferat de femeie războinică, feroce, magică și puternică. Creează-ți propriile povești fantastice și dezvoltă-ți personajele!

Începe prin a-ți personaliza genetica; alege culoarea pielii tale! Alege forma ochilor tăi, ai de ales între mai multe! Poți chiar să reduci dimensiunea ochilor și distanța dintre ei, precum și înălțimea și multe altele! Un gameplay atât de personalizabil! Alege forma gurii tale. Puteți schimba buzele, și mărimea gurii, precum și poziția și culoarea acestora! Alege-ți rujul preferat! Apoi avem forma nasului pe care o poți schimba, precum și mărimea și poziția. Adaugă umbre de ochi, machiaj și poți chiar să-ți îmbătrânești personajul! Sau chiar să fie musculos! Adaugă lacrimi triste dacă vrei ca personajul tău să plângă lol, roșu, pistrui și multe altele! Adaugă niște cicatrici și tatuaje pe față, precum și un set de tatuaje pe corp din diferite stiluri și culturi, cum ar fi tatuaje tribale sau de pirați sau tatuaje tradiționale japoneze sau chinezești antice și multe altele! Schimbați forma și culoarea sprâncenelor! Și umbrele de ochi, de asemenea! Oh, și culorile unghiilor! Avem acum și coafurile, o mulțime de unde să alegi, precum și culorile! Amestecă și combină cozi de cal, extensii de sus, breton, extensii de jos și părul de jos pentru a crea coafuri cool pentru femei, războinice anime manga! Hainele sunt la fel de grozave și personalizabile! Poți alege chiar și genul sau tipul de personaj fantezie medievală pe care vrei să fie personajul tău: Transformă-ți personajul într-un bard, războinic, ranger, vindecător, mag întunecat, trăgător de elită sau maestru al fiarelor! Dacă alegi Bard, alege un top medieval drăguț, cum ar fi un top rochie cu ornamente frumoase, adaugă pantaloni și pantaloni cu ornamente florale! Adaugă diferite tipuri de încheieturi de războinic medieval! Alege niște bentițe și coifuri cu bijuterii frumoase și chiar și coarne! Adaugă tot felul de tocuri drăguțe și cool cu bijuterii medievale frumoase, colorează-le și tu! Adăugați bijuterii frumoase, cum ar fi cercei cu diferite modele medievale și mistice interesante, precum și coliere din aur și pietre prețioase!, Adăugați fluturi! Flori albastre! Poți face ca personajul însuși să aibă aripi de fluture și alte accesorii magice fantastice și cool! După cum puteți vedea, acest joc este atât de bogat în opțiuni medievale fantastice!

Acum, dacă alegi un războinic, poți alege, desigur, armuri medievale, precum și armuri de cavaler întunecate sau ușoare, încheieturi și coifuri de războinic întunecate sau ușoare, cizme și tocuri blindate, precum și accesorii de război aferente. Gardienii au caracteristici similare cu cele ale războinicului, dar gardienii pot ține un steag solar foarte cool și pot avea aripi de înger, precum și o carte sfântă sau o cruce și bijuterii aferente! Vindecătorii au un arsenal mai moale, cu elfi drăguți și ornamente florale, cum ar fi bentițe, cizme și tocuri florale, iar accesoriile sunt atât de angelice! Există, de asemenea, pietre prețioase și aripi de lună! În ceea ce privește categoria Black Mage, aveți articole mai ușoare, dar cu o estetică gotică întunecată, cum ar fi coarnele și o pălărie de vrăjitoare, topurile și fundurile sunt, de asemenea, gotice întunecate și chiar și accesoriile sunt mult mai obscure, cum ar fi aripi de demon, corbi, păianjeni, coliere și cercei întunecați în stil vampir, orbe malefice, șerpi și multe altele! Creați magi întunecați sau necromanți cu această categorie! Tunarii au mai mult un stil de îmbrăcăminte în stil steampunk și victorian! Adăugați pălării de căpitan de pirat victorian, precum și pălării negre lungi sau pălării steampunk, cizme și tocuri! Adăugați accesorii steampunk care sunt o varietate de instrumente diferite, bijuterii victoriene și aripi metalice steampunk! Chiar și plasturi pentru ochi! Beastmasterii au mai mult un stil vestimentar de barbar feroce, adăugați coarne de demon și accesorii tribale barbare, adăugați o bucată de carne și lanțuri sau un bici ca accesorii și alte bijuterii tribale barbare! Alegeți dintre fantasticele săbii medievale magice rpg puternice, sceptre, arbalete, cruciulițe, topoare, topoare, arcuri, arme, o harpă, un flaut, un flaut, o coasă, două săbii ninja sau katane, săbii lungi! Adăugați puteri magice, cum ar fi focul, dimensiunea sau alte puteri mistice! Puteți adăuga chiar și un animal de companie, cum ar fi un urs, un tigru și un lup! Plasează-ți personajul pe un fundal impresionant în stilul Dungeons and Dragons, cum ar fi un han al războinicilor, o sală de castel, o casă magică în copac în pădure noaptea, pădurea elfilor sau pur și simplu un fundal maro texturat! După cum puteți vedea, acest joc are tot ce aveți nevoie pentru a vă crea propriile personaje originale de genul fantasy rpg feminin!

Jocuri similare:

Îți place Video Game Avatar Creator? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Rinmaru pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC