Viking Escape

Intră în universul jocului Viking Escape și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri running!

Pregătește-te să zbori pe un dragon magic și să scapi de invazia monștrilor când joci Viking Escape pe Jocurigratuite.ro. Pentru a scăpa de o pieire sigură, trebuie să te ferești cu îndemânare de dușmanii care vin în mod constant spre tine și, când eschivarea nu este de ajuns, poți, de asemenea, să tragi cu diferite tipuri de proiectile pentru a distruge tot ceea ce îți stă în cale. Aceste proiectile au puncte forte și puncte slabe, iar tu trebuie să înveți care este mai bun în fiecare situație. Ține cont de faptul că nu ai muniție infinită, așa că alege cu grijă când să tragi și fii atent la rezervele de muniție de pe ecran.

Dușmanii care încearcă să-ți oprească evadarea sunt de toate formele și mărimile și fiecare are un tip diferit de atac, așa că vei întâlni unii care aruncă proiectile spre tine, în timp ce alții vor doar să se ciocnească în tine și să-ți sece încet viața în acest fel. Dar, utilizând agilitatea dragonului tău și reflexele tale excelente, poți scăpa de orice pericol care apare.

Joacă un joc distractiv care se desfășoară într-un regat de fantezie atunci când selectezi Viking Escape de pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Dacă utilizezi o tastatură, folosește tastele săgeată sau WASD pentru a controla dragonul și apasă SPACE pentru a trage proiectile. Apasă pe pictograma proiectilului care se află în partea stângă a ecranului pentru a schimba tipul de proiectil. Dacă folosești un dispozitiv mobil apasă pe butoanele săgeată de pe ecran pentru a controla dragonul, pe pictograma proiectilului care se află în stânga ecranului pentru a schimba tipul de proiectil și pe pictograma de împușcare pentru a trage, care se află în partea dreaptă a ecranului.

Jocuri similare:

Îți place Viking Escape? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu alergări pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.