Samurai Rampage

Intră în universul jocului Samurai Rampage și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri running!

Devino un samurai și vezi cât de departe poți merge în Samurai Rampage. Călătoriile tale nu vor fi deloc ușoare, deoarece te vor ataca în mod constant niște demoni, pe care trebuie să-i omori pentru a continua. Un mare războinic își cunoaște bine inamicul, iar fiecare tip de monstru din Samurai Rampage trebuie eliminat într-un mod unic. Unii necesită atacuri multiple, în timp ce alții sunt vulnerabili doar atunci când scuturile lor sunt coborâte.

Cu o grafică stilizată și o muzică care s-ar potrivi de minune pentru un film de acțiune, odată ce Samurai Rampage începe, vei simți imediat că fugi pentru a-ți salva viața. Și chiar dacă fuga ta se oprește, poți încerca din nou pe Jocurigratuite.ro. Vezi cât de departe poți merge în Samurai Rampage și distrează-te pe cinste!

Jocuri similare:

Îți place Samurai Rampage? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu alergări pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.