Word Story

Intră în universul jocului Word Story și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cuvinte!

Dacă te simți încrezător în câte cuvinte știi, atunci ar trebui să încerci Word Story, un joc în care îți poți pune la încercare abilitățile de vocabular. În Word Story trebuie să formezi cuvinte cu literele de pe ecran dacă vrei să treci la nivelul următor. Șmecheria este că literele pe care le primești sunt aleatorii, iar cuvântul pe care trebuie să îl formezi cu ele este, de asemenea, aleatoriu. Aceste constrângeri îți vor pune la încercare cu adevărat abilitățile și vor face ca jocul să fie distractiv pentru perioade mai lungi de timp.

Și un alt mod în care Word Story menține lucrurile distractive este că nu te lasă să pui aceleași cuvinte la nesfârșit și îți cere să încerci să găsești cuvinte noi pe care nu le-ai mai pus până acum. Așa cum probabil te-ai aștepta de la un joc care îți testează vocabularul, atmosfera este relaxată, iar tu nu va trebui să te bazezi pe coordonarea mână-ochi.

Testează-ți cunoștințele tale de cuvinte în lumea liniștită a Jocurigratuite.ro atunci când joci Word Story.

Cum se joacă

Selectează literele din partea de jos a ecranului și plasează-le pe spațiile goale din centru pentru a forma cuvinte valide.

Jocuri similare:

Îți place Word Story? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cuvinte pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.