Zombie Outbreak Arena

Intră în universul jocului Zombie Outbreak Arena și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu împuşcături!

În Zombie Outbreak Arena trebuie să supraviețuiești noaptea împotriva unui atac de zombi periculoși, a căror singură misiune este să îți mănânce creierii. Dar nu trebuie să disperi încă, pentru că întotdeauna există speranță, iar în Zombie Outbreak Arena speranța vine sub forma unei strategii inteligente și a diferitelor obiecte pe care le poți folosi pentru a te proteja. Aceste obiecte variază de la arme la scuturi speciale, care îți oferă un moment de răgaz în fața hoardei de zombi, dar și la lumini puternice care aproape că transformă noaptea în zi cu strălucirea lor intensă.

Cu cât joci mai mult, cu atât mai mulți zombi vor ajunge în locația ta și vor încerca să te doboare. Dar și tu vei dobândi mai multe obiecte, care te vor ajuta cu siguranță în încercarea ta de a supraviețui. Un lucru care îl separă pe Zombie Outbreak Arena de alte jocuri asemănătoare este faptul că vizibilitatea este destul de scăzută și trebuie să îndrepți lanterna pentru a vedea mediul înconjurător.

Obține un scor mare în Zombie Outbreak Arena când joci pe Jocurigratuite.ro și distrează-te.

Jocuri similare:

Îți place Zombie Outbreak Arena? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu împuşcături pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.