Avoid Dying

Intră în universul jocului Avoid Dying și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri stickman!

Avoid Dying are o premisă simplă: folosește-ți arcul tău uimitor pentru a trage la ținte, și orice ai face, asigură-te că acestea ating ținta! Dacă loviturile tale ratează, atunci vei tăia cablul din spatele lor, ceea ce va elibera blocul masiv de țepi care se află chiar deasupra capului tău.

La început, Avoid Dying începe ușor, iar provocarea nu este foarte mare, deoarece trebuie să tragi doar într-o singură țintă staționară. Dar imediat ce începi să aduni niște puncte, atunci vei vedea cu siguranță o creștere a nivelului de dificultate, deoarece vei observa că trebuie să tragi în mai multe ținte și, pe deasupra, acestea se pot și mișca în sus și în jos! Un lucru bun este că împușcarea țintelor este întotdeauna distractivă.

Cu designul său minimalist, Avoid Dying este un joc excelent de jucat ori de câte ori ai câteva momente libere și vrei să te relaxezi. Joacă-l pe Jocurigratuite.ro și vezi ce scor poți atinge.

Jocuri similare:

Îți place Avoid Dying? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Stickman pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.