Stickman War

Intră în universul jocului Stickman War și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri stickman!

Ești pregătit să respingi forțele inamice? În Stickman War ai la dispoziție doar o armă, o mulțime de gloanțe, ținta și iscusința ta, iar acestea sunt toate instrumentele din arsenalul pe care le ai la dispoziție pentru a-ți învinge inamicii. Și pentru cineva atât de priceput ca tine, acestea sunt tot ce ai nevoie.

Pe parcursul mai multor niveluri unice, Stickman War îți cere să țintești și să elimini armata adversă, al cărei unic obiectiv este să scape de împușcăturile tale și să-ți cucerească baza. Miza este mare, iar dacă îți pierzi concentrarea și ținta ta este slabă, vei fi rapid copleșit. O altă provocare pe care trebuie să o depășești în Stickman War este faptul că trebuie să reîncarci arma la momentul potrivit. Deși ai o rezervă mare de gloanțe, tot trebuie să reîncarci, iar dacă reîncarci la momentul nepotrivit inamicul va scăpa.

Vezi câte niveluri din Stickman War poți termina când joci pe Jocurigratuite.ro și distrează-te.

Jocuri similare:

Îți place Stickman War? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Stickman pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.