Biker Type Racing

Intră în universul jocului Biker Type Racing și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cuvinte!

Probabil că nu te-ai gândit niciodată că viteza cu care scrii poate determina viteza motocicletei tale, dar în Biker Type Racing aceste două sunt strâns legate una de cealaltă, și cu cât scrii mai repede cuvintele de pe ecran, cu atât mai repede va merge motocicleta ta, și cu atât mai multă distanță vei pune între tine și ceilalți piloți.

Ca și în alte sporturi, ai posibilitatea de a alege dificultatea întrecerii, iar în Biker Type Racing poți decide acest lucru selectând câte litere vor avea cuvintele pe care trebuie să le tastezi. Când te simți foarte confortabil, poți încerca să abordezi cea mai grea dificultate, care îți cere să tastezi cuvinte formate din 8 litere pentru a prinde viteză.

Cu o varietate de motociclete pe care le poți selecta și cu faptul că fiecare cursă îți va oferi o combinație diferită de cuvinte pe care trebuie să le tastezi, Biker Type Racing îți aduce o experiență nouă de fiecare dată când concurezi. Și, de asemenea, îți îmbunătățești viteza de tastare în timp ce te distrezi din plin.

Îmbunătățește-ți viteza de tastare atunci când joci un joc distractiv cu motociclete pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Tastează corect cât de repede poți literele care se află în partea de jos a ecranului pentru a prinde viteză și a câștiga cursa.

Jocuri similare:

Îți place Biker Type Racing? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cuvinte pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.