Blocky Snakes

Intră în universul jocului Blocky Snakes și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri .io!

Încearcă clasicul joc Snake așa cum nu l-ai mai jucat niciodată când încerci Blocky Snakes, un joc .io distractiv, care adaugă o nouă dimensiune jocului, transformând totul în 3D. Și o nouă dimensiune nu este tot ce este nou aici: cu o grafică asemănătoare cu cea din Minecraft, stilul artistic îți va capta imediat atenția și te va atrage în lumea sa.

Pentru că este un joc .io, bineînțeles că competiția este o parte vitală a experienței. Luptă împotriva jucătorilor umani și fă cel mai mare șarpe din nivel și supraviețuiește cât mai mult timp fără să te ciocnești de alți jucători sau de pereți. Adună cât mai multă mâncare și fii atent la jucătorii care au fost eliminați, pentru că aceștia lasă în urmă toate bunătățile suculente pe care le-au mâncat, care așteaptă să fie consumate de jucătorii supraviețuitori.

Ajunge în fruntea clasamentului cu Jocurigratuite.ro și Blocky Snakes!

Jocuri similare:

Îți place Blocky Snakes? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri .io pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.