YoHoHo.io

Intră în universul jocului YoHoHo.io și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri .io!

Pregateste-te să jefuiești și să te distrezi în YoHoHoHo.io, jocul cu pirați de tip battle royale! Ca și în cazul altor jocuri .io, trebuie să supraviețuiești cât mai mult timp, în timp ce colectezi monedele și elimini jucătorii inamici. Dacă reușești să învingi un jucător, vei colecta toată comoara acestuia. Această practică de a fura comorile dușmanilor datează de mult timp, iar romanii au maxime renumite în acest sens, așa că și pirații au adoptat acest obicei. Iar în acest joc, așa trebuie să faci și tu!

Dar ai grijă, pentru că cu cât ești mai mare, cu atât mai mare devine ținta din spatele tău, iar după ce ai acumulat destule monede o mulțime de jucători vor veni să te atace! Folosește-ți inteligența și reflexele pentru a supraviețui cât mai mult timp și pentru a deveni piratul suprem!

Alătură-te distracției multiplayer pe Jocurigratuite.ro!

Jocuri similare:

Îți place YoHoHo.io? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri .io pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.