Pinturillo 2

Intră în universul jocului Pinturillo 2 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri .io!

Pune-ți la încercare abilitățile de desenat atunci când încerci Pinturillo 2! Încearcă această versiune distractivă a jocului clasic Pictionary împotriva unor jucători din întreaga lume, unde ți se atribuie un obiect pe care trebuie să îl desenezi, iar ceilalți jucători trebuie să ghicească ce ai desenat.

Pune-ți cu adevărat creativitatea la încercare și găsește modalități inteligente și amuzante de a-ți realiza desenele. Te poți înscrie în camere publice și poți juca cu o mulțime de oameni diferiți sau poți alege să joci cu prietenii tăi și să folosești o cameră privată.

Vei vedea că vocabularul și abilitățile de desen se vor îmbunătăți dacă te joci și s-ar putea chiar să îți faci câteva prietenii pe parcurs! Așa că joacă acum Pinturillo 2 pe Jocurigratuite.ro și distrează-te!

Jocuri similare:

Îți place Pinturillo 2? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri .io pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.