Zombs Royale

Intră în universul jocului Zombs Royale și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri .io!

Apără-ți creierul și pregătește-te pentru o distracție multiplayer în acest joc de tip battle royale jucat în browser. Zombs Royale te aruncă pe câmpul de luptă și trebuie să găsești rapid resurse și poate chiar să faci niște alianțe cu alți jucători pentru a supraviețui.

La fel ca în popularul Fortnite, și aici poți construi o bază și poți doborî jucători ostili, dar trebuie să te lupți și cu hoarde de zombi înfricoșători! Pe măsură ce harta se micșorează încet-încet, va trebui să te asiguri mereu că există suficient spațiu pentru a supraviețui. Pentru a supraviețui, ai la dispoziție o mare varietate de arme, fiecare cu ranguri diferite. Dar ai grijă, pentru că o mare putere implică o mare responsabilitate, iar dacă deții o armă deosebit de puternică, alți jucători vor încerca să ți-o fure! Nu-i lăsa să facă asta!

Supraviețuiește apocalipsei zombie și distrează-te copios în Zombs Royale pe Jocurigratuite.ro!

Jocuri similare:

Îți place Zombs Royale? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri .io pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.