Krunker

Intră în universul jocului Krunker și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri .io!

Alăturați-vă distracției multiplayer cu faimosul shooter multiplayer, Krunker! Luptă împotriva jucătorilor din întreaga lume și demonstrează tuturor cine este cel mai bun, învingându-i pe toți din arena!

Krunker împrumută elemente din legendarul Counter Strike, și este un joc în care timpii de reacție și cunoașterea foarte bună a hărții vă vor oferi un avantaj în fața adversarilor. De asemenea, asigură-te că ești mereu în mișcare, pentru că o țintă staționară este o țintă ușor de lovit, așteptând doar să fie spulberată!

Jocul aduce, de asemenea, elemente unice la formula clasică, cum ar fi alegerea unor clase unice, cum ar fi detectiv, vânător, arcaș, care vin fiecare cu diferite în arenă. Pe lângă acestea, selecția arsenalului are câte ceva pentru toată lumea, și puteți alege între puști de asalt, puști cu lunetă, puști de vânătoare și alte arme interesante și unice.

Alăturați-vă distracției pe Jocurigratuite.ro cu Krunker!

Jocuri similare:

Îți place Krunker? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri .io pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.