Brain For Monster Truck

Intră în universul jocului Brain For Monster Truck și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu mașini!

Brain For Monster Truck combină jocurile de puzzle, jocurile cu mașini și jocurile de desenat și îți aduce o experiență unică și distractivă, care îți poate oferi nenumărate ore de distracție de-a lungul numeroaselor sale nivele. Pentru că are elemente din trei genuri extrem de diferite, Brain For Monster Truck se poate adresa unei mari varietăți de jucători, iar acest amestec distinctiv de reguli asigură că distracția, dar și provocarea fiecărui nivel în parte, rămâne ridicată, iar surprizele continuă să apară până la final.

Cum te-ai aștepta de la un joc cu mașini, trebuie să conduci un vehicul cu mare atenție, în timp ce aduni în același timp cât mai multe stele până ajungi la linia de sosire. Dar, spre deosebire de alte jocuri cu mașini, în Brain For Monster Truck trebuie să desenezi drumul pe care vei călători. Este esențial ca podurile pe care le desenezi să nu aibă prea multe denivelări pe ele, pentru că dacă îți scapi încărcătura prețioasă din portbagaj va trebui să reîncepi nivelul. Pe umerii tăi apasă o mare responsabilitate, dar găsirea soluției la puzzle te va încânta cu siguranță.

Pune-ți la încercare abilitățile de conducere, de desen și de gândire pe Jocurigratuite.ro atunci când joci Brain For Monster Truck.

Cum se joacă

Utilizează mouse-ul pentru a desena linii pe ecran. Aceste linii se vor transforma în drumuri pe care le poți parcurge pentru a colecta stelele și a ajunge la linia de sosire. Folosește tastele săgeată stânga și dreapta sau apasă pe săgețile situate în colțul din stânga jos al ecranului pentru a muta camionul,.

Jocuri similare:

Îți place Brain For Monster Truck? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu mașini pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC