Bubble Shooter Online

Intră în universul jocului Bubble Shooter Online și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu bile!

Pregătește-ți ținta în această experiență de joc clasic și bucură-te de Bubble Shooter Online pe Jocurigratuite.ro. După cum sugerează și numele, în Bubble Shooter Online trebuie să tragi în așa fel încât să conectezi cel puțin trei bule care au aceeași culoare, pentru a le elimina de pe tablă. Cu cât elimini mai multe bule, cu atât scorul tău este mai mare. Dar să tragi cu atenție nu este singurul scop și nici singurul motiv pentru care vrei să elimini bulele de pe tablă, pentru că după fiecare împușcătură stiva de bule se mișcă încet înainte, iar dacă bulele trec de linia punctată din partea de jos a ecranului, va trebui să reîncepi nivelul.

Bubble Shooter Online este un shooter clasic cu bule, așa că, chiar dacă nu veți vedea reguli remixate sau alte astfel de adăugiri, gameplay-ul pe care îl cunoașteți și îl iubiți deja de la alte shootere cu bule pe care le-ați putut deja savura pe Jocurigratuite.ro este încă aici, iar dacă doriți să jucați ceva din acest gen de jocuri, Bubble Shooter Online este o alegere bună pe care să o alegeți. În timp ce lucrurile pot deveni tensionate, mai ales atunci când stiva de bule se apropie de limita indicată de linia punctată, a fi capabil să împingi înapoi și să câștigi tot mai multe puncte este încă o experiență palpitantă.

Obțineți un scor mare și distrați-vă când jucați Bubble Shooter Online pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți mouse-ul pentru a alege unghiul de tragere și apăsați butonul stâng al mouse-ului pentru a trage. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul în direcția în care doriți să trageți.

Jocuri similare:

Îți place Bubble Shooter Online? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu bile pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.