2K Shoot

Intră în universul jocului 2K Shoot și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu bile!

Testează-ți abilitățile matematice și reflexele atunci când joci 2K Shoot pe Jocurigratuite.ro. Cu această combinație amuzantă și interesantă de genuri de jocuri, puteți avea parte de nenumărate ore de distracție și relaxare. Dacă ați jucat vreodată Threes sau 2048, s-ar putea să fiți deja familiarizat cu jumătate din regulile din 2K Shoot. Aici scopul este de a conecta două bule care au același număr pe ele, pentru ca acestea să fuzioneze. După ce acestea fuzionează, numărul de pe bulă crește, iar apoi această bulă poate fuziona doar cu numere de aceeași valoare. Cu cât joci mai mult, cu atât trebuie să fii mai atent cu ce bule alegi să combini, și va trebui să adaugi puțină strategie jocului tău dacă vrei să obții un scor mare.

Dar 2K Shoot mai are o jumătate de măsură, iar aici intră în joc ținta ta și cunoștințele tale în materie de împușcături cu bule. Dacă nu ești familiarizat cu regulile jocului de bubble shooter, află că poți juca o mare varietate de jocuri similare pe Jocurigratuite.ro, la câteva click-uri distanță. Pentru a-ți reîmprospăta memoria, în bubble shootere scopul jocului este de a trage cu bule de același tip în alte bule care sunt deja plasate pe ecran. Acest lucru se potrivește foarte bine cu prima parte a jocului, așa că în 2K Shoot trebuie să țintești și să tragi spre bulele care au același număr pe ele.

Bucură-te de un joc de îndemânare și matematică relaxant pe Jocurigratuite.ro și țintește un scor mare atunci când joci 2K Shoot.

Cum se joacă

Folosește mouse-ul pentru a alege unghiul de tragere și apasă butonul stâng al mouse-ului pentru a trage. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, apăsați pe ecran în direcția în care doriți să trageți.

Jocuri similare:

Îți place 2K Shoot? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu bile pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.