Chess Challenges

Intră în universul jocului Chess Challenges și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri şah!

Învață minunatul joc de șah în timp ce rezolvi probe diferite care te învață încet-încet elementele de bază, precum și tehnici avansate care te vor ajuta să câștigi jocul. În Chess Challenges regulile șahului rămân aceleași, dar în loc să joci un joc normal, trebuie să completezi mini-provocări care îți pun la încercare abilitățile.

Cu o grafică frumoasă și stilizată și o coloană sonoră excelentă, lumea din Chess Challenges este una fermecătoare și captivantă și este o introducere excelentă în tainele șahului.

Nivelurile din Chess Challenges sunt concepute în așa fel încât te învață un aspect al șahului, cum ar fi cunoașterea mișcărilor pe care le-ar putea face o anumită piesă, dar toate aceste cunoștințe îți sunt oferite încet, în doze mici. În scurt timp te vei simți confortabil pentru a juca pe bune! Din fericire, pe Jocurigratuite.ro ai la dispoziție și o mulțime de jocuri de șah din care poți alege.

În timp ce nivelurile devin mai dificile pe măsură ce progresezi, abilitățile tale se vor îmbunătăți și ele și vei descoperi că jocul devine din ce în ce mai distractiv!

Perfecționează-ți jocul de șah cu ajutorul lui Chess Challenges!

Jocuri similare:

Îți place Chess Challenges? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri şah pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.