Chess Multi Player

Intră în universul jocului Chess Multi Player și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri şah!

Uneori vrei să joci un joc clasic de șah, iar Jocurigratuite.ro are o mulțime de opțiuni dacă vrei să joci acest joc legendar. Dacă doriți să jucați șah împotriva prietenilor sau a unui alt adversar din întreaga lume, puteți încerca oricând Chess Multi Player, un joc care pune accentul pe jocul acestui joc în multiplayer. Când începeți o partidă, puteți fie să vă alăturați unui joc, fie să vă creați propriul joc și să așteptați ca un alt jucător să se alăture și să înceapă acest duel al minților. Cu regulile pe care le cunoașteți deja, Chess Multi Player vă oferă experiența de șah pe care o doriți.

Fiecare piesă de pe tablă se poate mișca într-un mod specific, iar învățarea modului în care se mișcă fiecare dintre ele este vitală dacă vrei să câștigi. De exemplu, piesa calului se poate mișca doar în formă de L, în timp ce nebunul se poate mișca doar pe diagonală. Turnul se poate deplasa în linie dreaptă, iar regina este cea mai puternică piesă pe care o ai, deoarece se poate deplasa în orice direcție. Pentru a câștiga jocul, trebuie să capturați regele inamicului, protejându-vă în același timp pe al vostru. Regele se poate deplasa doar câte un singur pătrat, deci este o unitate destul de vulnerabilă și trebuie să te asiguri că o protejezi. Bineînțeles, șahul este și un joc de memorare, iar cunoașterea celor mai bune strategii îți poate oferi avantajul de a-l învinge pe celălalt jucător. O modalitate excelentă de a exersa este jocul, iar pe Jocurigratuite.ro puteți juca oricând o altă rundă de Chess Multi Player.

Depășește-ți prietenii într-un joc tactic de șah atunci când joci Chess Multi Player pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta piesa pe care doriți să o mutați și faceți clic pe un pătrat gol valid pentru a muta piesa acolo. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul în loc să folosiți mouse-ul.

Jocuri similare:

Îți place Chess Multi Player? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri şah pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.