Chu Choo Cake

Intră în universul jocului Chu Choo Cake și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri arcade!

Devino cel mai dulce conductor de tren când joci Chu Choo Cake pe Jocurigratuite.ro și asigură-te că dulciurile gustoase ajung la destinație. Pentru a porni trenul, trebuie să eviti șobolanii care patrulează constant nivelul și fac tot posibilul să te oprească să încarci trenul de prăjituri cu dulciuri delicioase. Cu 10 destinații diferite la care trebuie să te asiguri că trenul ajunge, trebuie să fii foarte rapid, pentru că nu ai vrea ca trenul să aibă întârzieri, dar și foarte atent, pentru că șobolanii care patrulează în nivele te vor urmări până când te vor prinde și te vor opri.

Dacă ești prins, nu trebuie să începi imediat să te îngrijorezi, pentru că poți fi prins de patru ori înainte de a fi nevoit să reîncepi nivelul. Și acesta nu este singurul lucru pe care îl ai în favoarea ta, pentru că împrăștiat în jurul nivelului poți găsi ardei iuți roșii pe care îi poți activa pentru a ameți orice adversar din apropiere. Pentru a încărca trenul cu prăjituri trebuie să treci peste dulciurile dreptunghiulare care sunt plasate pe jos și să lași puterea gravitației să se ocupe de restul. Dacă reușești să lovești un șobolan cu unul dintre aceste dulciuri, îl poți elimina temporar din stadiu, ceea ce îți oferă câteva momente prețioase de liniște în plus, deoarece sunt mai puțini inamici de care trebuie să ții cont.

Fiecare nivel are o configurație unică, iar tu trebuie să înveți rapid cea mai bună modalitate de a naviga prin el și să folosești scările la momentele potrivite pentru a-ți maximiza progresul. Din fericire, dușmanii se mișcă după același tipar exact, astfel încât poți să prezici mișcările lor și să reacționezi în consecință. Asigură-te că nu te lași prea mult distras de grafica frumoasă pe care o are Chu Choo Cake, deoarece acesta este un alt joc de pe Jocurigratuite.ro care probabil ar trebui jucat dacă nu ești prea flămând. Nivelurile sunt pline de tot felul de bunătăți pe care le-ai găsi de obicei într-o brutărie, așa că ține minte asta dacă nu ai mâncat încă. Îmbină grafica cu muzica veselă, iar Chu Choo Cake este o experiență încântătoare pe tot parcursul jocului.

Asigură-te că trenul plin de prăjituri ajunge la destinație când joci Chu Choo Cake pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Chu Choo Cake poate fi jucat doar pe PC. Folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a naviga prin meniuri și apasă pe elementele jocului folosind butonul stâng al mouse-ului. Pentru a te deplasa prin niveluri trebuie să folosești fie WASD, fie tastele săgeată.

Jocuri similare:

Îți place Chu Choo Cake? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri arcade pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.