Neon War

Intră în universul jocului Neon War și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri arcade!

Neon War este un joc distractiv, în care trebuie să supraviețuiești împotriva roiului aparent nesfârșit de inamici, care se îndreaptă spre nava ta. Printr-o combinație de identificare a îmbunătățirilor care se potrivesc stilului tău de joc, precum și a abilităților tale, poți obține un scor mare și poți supraviețui cât mai mult timp, împotriva atacurilor necruțătoare. Dușmanii din Neon War au un stil vizual unic, și sunt compuși din diverse forme geometrice, sau o combinație a acestora. Desigur, din cauza temei Neon, te poți aștepta la niște lumini strălucitoare, incandescente pe tot parcursul rundei. Fiecare inamic are un număr în centrul său, iar acest număr reprezintă numărul de lovituri pe care trebuie să le primească pentru ca acesta să dispară. De asemenea, acest număr arată și valoarea daunelor pe care le vor face navei tale, dacă reușește să se ciocnească cu tine. Mișcarea dușmanilor este oarecum previzibilă, deoarece aceștia sar continuu în jurul scenei, dar odată ce apar mai mulți dintre ei, lucrurile pot deveni dificile foarte repede.

Ceea ce face ca Neon War să fie special este mecanismul interesant de îmbunătățire pe care îl poți accesa de fiecare dată când vei reporni jocul. De-a lungul unui nivel vei câștiga puncte speciale prin distrugerea dușmanilor, puncte pe care le poți folosi apoi pentru a aplica tot felul de îmbunătățiri navei tale. Acestea pot varia de la o rată de tragere îmbunătățită, la mai multă viață sau putere, iar una dintre ele chiar creează o altă navă mai mică care trage spre inamicii tăi. Odată ce încep să apară mai mulți dușmani, iar puterea lor crește, aceste îmbunătățiri vor face diferența între a obține mai multe puncte sau a fi nevoit să reîncepi.

Obține un scor mare și distrează-te când joci Neon War pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Apasă butonul stâng al mouse-ului în zona de sub navă și ține-l apăsat pentru a te deplasa spre stânga sau spre dreapta. Dacă utilizezi un dispozitiv mobil, atinge ecranul în aceeași zonă pentru a te deplasa. Nava trage automat odată ce începi să te miști.

Jocuri similare:

Îți place Neon War? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri arcade pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.