Droid-O

Intră în universul jocului Droid-O și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri arcade!

Devino apărătorul Pământului împotriva unei puternice invazii extraterestre când joci Droid-O pe Jocurigratuite.ro. În Droid-O ești doar tu și nava ta împotriva hoardei tot mai mari de invadatori extratereștri, care vor face tot ce le stă în putință pentru a pune mâna pe numeroasele resurse naturale pe care Pământul le are de oferit.

Navă spațială pe care o pilotezi este ușor de controlat, iar acest lucru este vital pentru supraviețuirea ta, pentru că în Droid-O nu trebuie doar să tragi în inamici, ci trebuie să te asiguri că nu te ciocnești cu ei. Pentru a merge la stânga sau la dreapta, trebuie doar să tragi nava în direcția în care vrei să te miști. De preferință, departe de adversarii tăi.

Cu cât joci mai mult, cu atât mai feroce devine atacul extratereștrilor, iar abilitățile tale formidabile de apărare vor fi puse cu adevărat la încercare. Pentru a te ajuta să-ți respingi inamicii, ai acces la diverse îmbunătățiri utile pe care le poți aplica navei tale, care te fac mai puternic în diferite moduri, fie că îți oferă tot felul de arme puternice, precum tunuri sau rachete, fie că îți conferă abilități defensive, cum ar fi un scut puternic.

Protejează Pământul de distrugerea sa iminentă atunci când joci Droid-O pe Jocurigratuite.ro.

Jocuri similare:

Îți place Droid-O? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri arcade pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.