Short Life

Intră în universul jocului Short Life și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri arcade!

Dacă titlul jocului ți-a stârnit curiozitatea, după ce joci primul nivel din Short Life, toate întrebările tale despre motivul pentru care jocul se numește astfel vor primi răspuns. În Short Life trebuie să faci tot posibilul pentru a termina nivelul, totul în timp ce te ferești de o multitudine de pericole care abundă în niveluri. De la țepi ascuțiți la explozibili și tot felul de alte moduri creative și mortale de a muri, fiecare pas pe care îl faci în Short Life te va face să te întrebi dacă va fi ultimul.

Nu te aștepta ca personajul tău să fie un acrobat, care să se ferească de o moarte sigură într-o manieră rapidă. Nu, dimpotrivă. Personajul pe care îl joci în Short Life este doar o persoană obișnuită. Ceea ce îți va salva viața va fi sincronizarea mișcărilor tale, precum și strategia ta generală. Fiecare obstacol pe care îl depășești înseamnă o nouă sesiune de planificare. Repetă acest proces până când ajungi la finalul nivelului.

Joacă pe Jocurigratuite.ro un joc solicitant dar distractiv și vezi cât de departe poți ajunge în Short Life.

Joacă alte jocuri din seria short life:

  1. Short Life 2

Jocuri similare:

Îți place Short Life? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri arcade pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC