Short Life 2

Intră în universul jocului Short Life 2 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri arcade!

Continuă-ți aventurile și ferește-te de o moarte macabră și violentă când joci următorul joc din seria Short Life. Short Life 2 readuce gameplay-ul cu care te-ai obișnuit, dar cu mai multe capcane și situații periculoase decât oricând.

Vezi la ce noi moduri creative s-au gândit dezvoltatorii lui Short Life 2 când joci această continuare și vezi cât de departe poți supraviețui în nivele complet noi. La fel ca predecesorul său, în Short Life 2 trebuie să te aștepți să mori de câteva ori pentru a stăpâni nivelurile și a învăța cum să depășești pericolele care se află între fiecare obstacol pe care l-ai cucerit.

Ca și în cazul predecesorului său, dacă te ciocnești de un obstacol, cursa ta spre linia de sosire s-ar putea să nu se încheie, dar așteaptă-te ca impactul să aibă unele efecte. De exemplu, modul în care te deplasezi se schimbă drastic atunci când picioarele îți sunt retezate de niște lame. Dar dacă îți păstrezi cumpătul, s-ar putea să termini nivelul.

Vezi ce surprize noi poți găsi când joci Short Life 2 pe Jocurigratuite.ro.

Joacă alte jocuri din seria short life:

  1. Short Life

Jocuri similare:

Îți place Short Life 2? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri arcade pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC