Lucky Life

Intră în universul jocului Lucky Life și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri arcade!

În Lucky Life va trebui să faci tot ce poți pentru a supraviețui nivelelor periculoase pe care jocul le are de oferit. Iar dacă nu îți place violența, atunci Lucky Life nu este cu siguranță jocul potrivit pentru tine, pentru că lucrurile pot deveni destul de brutale și există mult sânge implicat în joc.

În fiecare nivel din Lucky Life există diverse capcane și lucruri care nici măcar nu par atât de periculoase și care vor să-ți curme viața. De la țepi și butoaie explozive pline de substanțe chimice mortale, până la mine și alte surprize, fiecare pas poate fi ultimul tău. Singurele tale arme în Lucky Life sunt inteligența și norocul.

Pentru a termina un nivel, trebuie să te ghemuiești, să sari sau pur și simplu să alergi și să ajungi la linia de sosire. Uneori trebuie să accepți faptul că va trebui să repornești nivelul de câteva ori, ceea ce îți va permite să memorezi unde se află pericolul.

Testează-ți abilitățile pe Jocurigratuite.ro și consideră-te norocos că nu ești în pielea personajului principal din Lucky Life.

Jocuri similare:

Îți place Lucky Life? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri arcade pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC