Brick Out

Intră în universul jocului Brick Out și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri arcade!

Încă o reimaginare legendară a unui clasic este disponibilă pe Jocurigratuite.ro. Joacă Brick Out și îndrăgostește-te de gameplay-ul grozav al legendarului Breakout, care a rezistat timp de decenii și a creat diverse jocuri similare cu acesta. În Brick Out controlezi o paletă și trebuie să lovești cu o minge cărămizile care sunt aranjate pe ecran. După fiecare coliziune, cărămizile reacționează la lovitură și sunt eliminate de pe ecran. Pentru a câștiga nivelul, trebuie să elimini toate cărămizile de pe ecran, asigurându-te în același timp că mingea nu ajunge în spatele paletei. Acest ping pong constant care se întâmplă pe ecran menține lucrurile distractive și interesante.

Și atunci când se aruncă niște articole interesante care pot cădea din cărămizi care schimbă regulile în moduri interesante, atunci distracția începe cu adevărat să se intensifice. De exemplu, poți obține încă o minge pe care trebuie să o ricoșezi de pe paletă, sau paleta poate deveni mai lungă sau mai scurtă. Un lucru este sigur, odată ce apare o mică schimbare, lucrurile se schimbă drastic și trebuie să te adaptezi.

Grafica din Brick Out este plină de viață și este plină de culoare. Chiar și mingea își schimbă culoarea după fiecare coliziune. Îmbină acest lucru cu muzica veselă, iar Brick Out va încânta cu siguranță.

Joacă o versiune a unui clasic pe Jocurigratuite.ro când selectezi Brick Out și distrează-te.

Cum se joacă

Controlează paleta prin deplasarea mouse-ului spre stânga sau spre dreapta. Ghidează mingea spre peretele de cărămizi și asigură-te că mingea nu trece de paletă.

Jocuri similare:

Îți place Brick Out? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri arcade pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.