Cool Archer

Intră în universul jocului Cool Archer și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Testează-ți abilitățile de tir cu arcul într-un joc minunat de țintire pe Jocurigratuite.ro și încearcă Cool Archer. Aici poți stăpâni arcul și săgeata, printr-o varietate de lovituri provocatoare pe care trebuie să le faci. Cool Archer vizează mai mult realismul, așa că pe lângă faptul că trebuie să te asiguri că țintești spre țintă, trebuie să ții cont și de forțele naturii, cum ar fi vântul. Din fericire, Cool Archer îți arată direcția în care bate vântul, dar reglarea țintei pentru a ține cont de acest lucru poate fi uneori o provocare.

Dar pentru a progresa prin nivelurile din Cool Archer va trebui să vă simțiți confortabil cu o doză sănătoasă de joc provocator, deoarece fiecare nivel nou vă aduce o nouă provocare. Aceasta poate fi fie un vânt mai intens, care va schimba traiectoria loviturilor tale dacă nu ții cont cu atenție de el, fie o mișcare complexă a țintei. Și da, ținta de pe Cool Archer poate avea tot felul de mișcări complexe și, mai ales în ultimele niveluri, fiecare lovitură pe care o vei trage te va ține pe muchie de cuțit, în timp ce vei vedea săgeata zburând prin aer.

Cu grafica sa 3D, Cool Archer ar putea face ca ținta să fie un pic mai realistă, iar în unele situații te poate ajuta la ghidarea săgeților. Și vei avea nevoie de tot ajutorul posibil, pentru că poți rata doar de trei ori, fiecare lovitură ratată epuizând una dintre prețioasele tale săgeți. Așa că țintește cu atenție dacă vrei să progresezi în clasamentele online și să obții râvnitul loc de frunte în Cool Archer.

Testează-ți ținta și distrează-te atunci când joci Cool Archer pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Deplasează arcul cu ajutorul mouse-ului și apasă butonul stâng al mouse-ului pentru a trage. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul pentru a începe să țintiți și eliberați pentru a trage.

Jocuri similare:

Îți place Cool Archer? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.