Zombie Quarrel

Intră în universul jocului Zombie Quarrel și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Dacă ești în căutarea unui joc în care arunci cu sulițe în zombi, atunci Jocurigratuite.ro are jocul potrivit pentru tine. În Zombie Quarrel trebuie să țintești atent cu aceste tije de lemn ascuțite și să le arunci spre zombii feroce. Deși de obicei nu vezi zombi cu arcuri și săgeți, în Zombie Quarrel aceștia au învățat să folosească aceste arme mortale și te atacă și pe tine. Acest lucru transformă Zombie Quarrel într-o experiență destul de intensă, deoarece atât tu, cât și zombii aruncați arme de lemn unul spre celălalt, fiecare sperând să îl elimine pe celălalt cât mai repede.

În timp ce atât personajul tău, cât și zombii pot suporta mai multe lovituri, o lovitură rapidă în cap înseamnă sfârșitul jocului pentru oricare dintre voi. Acest lucru face ca întotdeauna să trebuiască să iei în considerare fie să îți iei timp pentru a-ți stabiliza loviturile, ceea ce te face mai vulnerabil la proiectilele primite, fie să faci lobby cât mai multe sulițe spre zombi și să speri că îi vei lovi înainte ca ei să te lovească pe tine. Dar, dacă ești lovit, poți ținti spre pachetele de sănătate care uneori apar deasupra capetelor zombilor. Dacă reușești să lovești unul dintre aceste obiecte, sănătatea ta este complet refăcută.

Cu cât elimini mai mulți zombi, cu atât câștigi mai multe monede de aur, pe care le poți transforma apoi în armuri suplimentare pentru personajul tău. Puteți obține tot felul de căști cool și vă puteți personaliza personajul în moduri interesante. Unele căști au alte cerințe și trebuie să îți dovedești puterea în alte moduri dacă vrei să le echipezi, cum ar fi să atingi un anumit număr de pachete de sănătate.

Distrugeți zombii cu sulițele voastre când jucați Zombie Quarrel pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului de pe ecran pentru a începe procesul de ochire. Mutați mouse-ul în sus și în jos pentru a ajusta unghiul de tragere. Poți ținti doar dacă poziția mouse-ului este în spatele personajului. Eliberați butonul stâng al mouse-ului pentru a trage. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul pentru a începe să țintiți și eliberați degetul pentru a arunca sulița.

Jocuri similare:

Îți place Zombie Quarrel? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.