Vex 7

Intră în universul jocului Vex 7 și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Pregătește-te pentru o altă aventură palpitantă și periculoasă în universul Vex atunci când joci următorul episod din această serie populară pe Jocurigratuite.ro. Pornește într-o nouă călătorie în Vex 7 și pregătește-te pentru un nou set de provocări care trebuie depășite. Dar pregătește-te și pentru multă distracție. Cu gameplay-ul pe care îl cunoașteți și îl iubiți, Vex 7 vă va pune din nou în pielea unui personaj stickman îndrăzneț, iar împreună veți evita tot felul de pericole care împânzesc nivelurile: de la țepi ascuțiți și tot felul de alte proiectile periculoase, va trebui să vă croiți drum până la sfârșitul fiecărui nivel.

Personajul de pe Vex 7 este unul foarte agil, iar acest lucru este ceea ce te ține cu adevărat în viață pe parcursul aventurii tale. Nu numai că poate face cu ușurință salturi duble către platforme, sau pur și simplu pentru a se feri din calea a tot felul de pericole, dar abilitățile acrobatice pe care le are personajul din Vex 7 este un alt instrument care te va duce în siguranță. Provocările cu care te vei confrunta în fiecare nivel îți vor solicita mult reflexele, dar prin antrenament și determinare poți depăși fiecare obstacol care îți iese în cale. Dar nu doar reflexele îți vor fi puse la încercare în Vex 7, deoarece va trebui să te asiguri și că ai sincronizarea corectă. Pe măsură ce te ferești de tot felul de ferăstraie care se învârt sau pur și simplu trebuie să sari pe diferite platforme, să știi când să efectuezi aceste acțiuni este esențial dacă vrei să progresezi în Vex 7.

Mergeți într-o altă aventură distractivă când jucați Vex 7 pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosește tastele săgeată sau tastele WASD pentru a te deplasa prin nivel. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, apăsați pe butoanele de pe ecran.

Joacă alte jocuri din seria Vex:

  1. Vex 3 Xmas
  2. Vex 8
  3. VEX Challenges
  4. Vex 6
  5. Vex 5
  6. Vex 4
  7. Vex 3

Jocuri similare:

Îți place Vex 7? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.