Jumpy Helix

Intră în universul jocului Jumpy Helix și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Coboară turnul în Jumpy Helix, un joc cu ritm alert pe care îl poți juca pe Jocurigratuite.ro. Cu regulile sale ușor de reținut și schema de control simplă, Jumpy Helix este un joc pe care îl puteți juca în sesiuni scurte și puteți încerca să vă depășiți scorul maxim. În acest joc, controlezi o minge săltăreață și tot ce trebuie să faci este să reorientezi turnul în așa fel încât mingea săltăreață să se potrivească în golul care te duce mai jos și, de asemenea, să eviți toate pericolele care îți ies în cale.

Bineînțeles, cu cât cobori mai mult, cu atât lucrurile devin mai dificile, iar reflexele tale vor trebui să fie pregătite pentru a evita și scăpa de toate pericolele care te așteaptă. Din fericire, dacă reușești să eliberezi o mulțime de etaje, ai parte de câteva momente de invincibilitate, cu ajutorul cărora poți să te strecori prin toate pericolele care îți ies în cale. Grafica te ajută, de asemenea, să vezi unde se află pericolele, dar reflexele tale sunt singurele care stau între tine și faptul că trebuie să repornești.

Obține un scor mare atunci când joci Jumpy Helix pe Jocurigratuite.ro și distrează-te.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului și deplasați-l spre stânga sau spre dreapta pentru a orienta mingea. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți ecranul și glisați cu degetul spre stânga sau spre dreapta pentru a deplasa mingea pe ecran.

Jocuri similare:

Îți place Jumpy Helix? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.