Going Balls

Intră în universul jocului Going Balls și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

În Going Balls trebuie să te rostogolești până la linia de sosire, atingând viteze imense și unde de fiecare dată când te hotărăști să te orientezi, trebuie să te gândești de două ori. Echilibrarea mingii astfel încât să nu cadă de pe pistă este doar un aspect din Going Balls, deoarece trebuie să te asiguri și că vei reuși să eviți obstacolele care se află între tine și linia de sosire. Din fericire, controlul bilei care se rostogolește este ușor, tot ce trebuie să faci este să-i dai impulsuri scurte, în oricare dintre cele patru direcții cardinale, și te vei orienta și te vei deplasa rapid în direcția respectivă.

De-a lungul numeroaselor sale niveluri, Going Balls oferă o mulțime de provocări, dar cu cât joci mai mult, cu atât devii mai bun și te ferești mai bine de pericolele care îți ies în cale. Și, în funcție de performanțele tale, poți chiar debloca noi bile, pentru a adăuga puțină varietate jocului. De la pepeni, la mingi de baschet și multe alte modele interesante, există o mulțime de opțiuni în Going Balls.

Comenzile jocului sunt ușor de învățat, și chiar dacă lucrurile încep destul de încet și ușor, unele dintre nivelele ulterioare pot deveni destul de greu de finalizat, iar pericolele care sunt împrăștiate pe trasee pot deveni din ce în ce mai greu de evitat, iar dacă iei în considerare vitezele mari și modul unic în care se mișcă mingea, ai de lucru.

Zboară spre linia de sosire atunci când joci Going Balls pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți tastele săgeată pentru a muta mingea sau glisați pe ecran folosind mouse-ul dacă jucați de pe un PC. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, glisați ecranul cu degetul pentru a controla mingea.

Jocuri similare:

Îți place Going Balls? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.