Healing Rush

Intră în universul jocului Healing Rush și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Pregătește-te să intri în pielea unui doctor când joci Healing Rush pe Jocurigratuite.ro. Pregătește-te să treci de la un pacient la altul, să obții obiectele de vindecare corecte pentru problemele lor, să le cari în spate și să te asiguri că pleacă sănătoși. Fiecare pacient pe care reușești să îl vindeci de boala lui va oferi recompense spitalului, iar cu cât joci mai mult și cu cât tratezi mai mulți pacienți, cu atât nevoia de a te asigura că extinzi facilitățile spitalului cu aceste recompense devine mai mare. Dacă la început primești unul sau doi pacienți odată, pe măsură ce ziua avansează vei vedea că va sosi un aflux mai mare de oameni, iar singurul pat de spital pe care îl ai la dispoziție nu va fi suficient, dacă vrei să poți acorda asistența medicală de care are nevoie fiecare persoană în parte.

Fiecare pacient care trece pragul spitalului din Healing Rush are o anumită afecțiune, iar de tine depinde să le oferi tratamentul corect. Bineînțeles, nu poți să-i lași pe toți cei care sosesc să stea în același loc, și trebuie să îi cari pe oameni până la un pat de rezervă. Între căratul pacienților și selectarea tratamentului adecvat, munca ta este foarte grea. Dar nu uitați că puteți oricând să vă extindeți și să vă îmbunătățiți facilitățile, ceea ce vă va face munca mult mai ușoară. Aceste îmbunătățiri pot fi chiar angajarea de asistente medicale suplimentare pentru a vă ajuta cu unele dintre sarcini sau deblocarea de noi camere în clădire.

Joacă-te ca doctor în Healing Rush pe Jocurigratuite.ro și tratează cât mai mulți pacienți virtuali.

Cum se joacă

Folosește tastele WASD pentru a muta personajul în jurul tău, dacă joci de pe un calculator. Dacă folosiți un dispozitiv mobil, atingeți ecranul pentru a vă deplasa în locația dorită.

Jocuri similare:

Îți place Healing Rush? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.