VEX Challenges

Intră în universul jocului VEX Challenges și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri stickman!

Bine ați venit la VEX Challenges, un joc palpitant de platformă stickman care vă va testa abilitățile, reflexele și răbdarea pe Jocurigratuite.ro! Pregătește-te să pornești într-o aventură sălbatică și nebună de-a lungul a 75 de nivele de nebunie pură de stickman. În acest joc, timpul este esențial, așa că pune-ți centura și pregătește-te pentru adrenalina de-o viață! În VEX Challenges, fiecare nivel vine cu o limită de timp provocatoare. Vei avea nevoie de reflexe rapide ca fulgerul și de o agilitate de pisică pentru a manevra printre obstacolele perfide, sărituri care sfidează moartea și puzzle-uri care te înnebunesc. Nu uitați să fiți cu ochii pe ceas în timp ce vă feriți de țepi, săriți peste prăpastii și evitați să vă prăbușiți în abis. Timpul trece!

Dar așteaptă, mai e ceva! În timp ce parcurgi fiecare nivel, fii atent la stelele strălucitoare împrăștiate prin joc. Colectarea acestor frumuseți cerești nu numai că îți mărește scorul, dar îți aduce și dreptul de a te lăuda printre colegii tăi stickman. Este ca și cum ai găsi o mină de aur în mijlocul unui labirint! Așa că dă-i drumul, apucă acele stele și bucură-te de gloria punctelor bonus. Cine spune că stelele sunt doar pentru celebrități?

Și iată cireașa de pe tort: modul de provocare ascunsă! Acest mod ultrasecret îți va împinge abilitățile la limită și chiar mai departe. Este ca și cum ai încerca să rezolvi un cub Rubik în timp ce dansezi step pe o coardă elastică! Îndrăznește să intri pe tărâmul nivelurilor de îndobitocire a minții create de mințile întortocheate ale lui VEX Challenges. Este un test de răbdare, curaj și capacitatea ta de a rezista să nu-ți arunci tastatura sau telefonul prin cameră. Mult noroc, Stickman. Vei avea nevoie de el.

Deci, ce mai aștepți? Îmbracă-ți costumul de stickman și pregătește-te pentru o aventură epică plină de obstacole hilare, acțiune de infarct și mai mulți stickmen decât poți scutura un băț pixelat! VEX Challenges te va ține pe marginea scaunului, vei râde până te vor durea părțile și vei bate palma în drumul tău spre victorie. Pregătește-te să atingi limitele și să devii campionul suprem al stickmanilor!

Cum se joacă

Folosește tastele WASD sau săgețile pentru a-ți deplasa personajul prin nivele. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți butoanele de pe ecran.

Joacă alte jocuri din seria Vex:

  1. Vex 3 Xmas
  2. Vex 8
  3. Vex 7
  4. Vex 6
  5. Vex 5
  6. Vex 4
  7. Vex 3

Jocuri similare:

Îți place VEX Challenges? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Stickman pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.