Stickman Parkour Skyland

Intră în universul jocului Stickman Parkour Skyland și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri stickman!

Dacă sunteți un fan al mișcării în mediul înconjurător într-un mod spectaculos, atunci trebuie să fiți familiarizat cu arta alergării libere, mai bine cunoscută sub numele de parkour. În Stickman Parkour Skyland ai ocazia să sari și să te cațeri peste tot felul de obstacole într-o varietate de niveluri palpitante. Fiecare dintre aceste niveluri reprezintă o nouă provocare, dar fiecare dintre acestea poate fi depășită atunci când controlezi un personaj atât de acrobatic.

Stickman este un personaj care este cunoscut pentru faptul că este destul de acrobatic, iar de-a lungul anilor a fost implicat în tot felul de aventuri, unele dintre ele destul de periculoase. Drept urmare, ei pot face față destul de bine provocărilor de pe Stickman Parkour Skyland. Și există o mulțime de niveluri provocatoare în acest joc, iar aventura ta te va purta prin tot felul de medii unice. De-a lungul celor 50 de nivele create manual, vei avea parte de multă distracție și cu siguranță va trebui să repeți unele nivele, dar stăpânirea mișcărilor complicate ale personajului tău și învățarea mediului înconjurător face parte din distracția din Stickman Parkour Skyland.

Pornește într-o aventură sălbatică în Stickman Parkour Skyland atunci când te joci pe Jocurigratuite.ro și vezi câte niveluri poți termina.

Cum se joacă

Folosiți tastele WASD sau săgețile pentru a vă deplasa și apăsați bara de spațiu pentru a sări, dacă jucați de pe un computer, sau folosiți butoanele de pe ecran pentru a vă controla personajul, dacă folosiți un dispozitiv mobil.

Jocuri similare:

Îți place Stickman Parkour Skyland? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Stickman pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.