Stick War

Intră în universul jocului Stick War și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri stickman!

Războiul a venit pe tărâmurile din Stick War și depinde de tine să-ți conduci trupele spre victorie. Stick War este un alt joc Flash pe care îl poți juca cu ușurință încă o dată pe Jocurigratuite.ro. Datorită puterii emulației și prin intermediul Ruffle, puteți experimenta acest joc clasic, în toată splendoarea sa, pe Jocurigratuite.ro, și vă puteți antrena mușchii strategici în câteva bătălii crâncene.

Scopul tău în Stick War este să creezi o armată și să o trimiți să lupte împotriva unui roi aparent nesfârșit de inamici, care vin constant să te atace. Dar nu trebuie doar să îți selectezi trupele și să le trimiți la luptă. În Stick War poți controla fiecare dintre unitățile tale în parte, așa că ai un pic mai mult control asupra a ceea ce se întâmplă. Lucrurile devin destul de intense destul de curând, iar pe parcursul campaniei sale, Stick War îți va satisface nevoile de strategie, oferindu-ți bătălii rapide și iuți, împotriva unui inamic implacabil.

Poți trimite la luptă tot felul de unități, și depinde de tine să decizi care sunt cele mai bune în fiecare situație, deoarece unele sunt mai puternice împotriva unui anumit tip de unitate. Această evaluare constantă a câmpului de luptă este doar una dintre modalitățile prin care Stick War te menține implicat și menține distracția. Un alt mod este prin povestea sa interesantă, care vă oferă un pic mai mult context pentru luptele care se desfășoară pe ecran.

Din fericire, o mulțime de jocuri Flash sunt din nou disponibile în browser, mulțumită unor emulatori grozavi precum Ruffle, iar pe Jocurigratuite.ro vă puteți bucura de tot felul de jocuri Flash clasice, care pentru o vreme nu au fost disponibile în browsere. Stick War este un joc pe care îl puteți juca chiar acum, așa că veniți și conduceți-vă armata spre victorie.

Cum se joacă

Folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta și interacționa cu trupele tale și folosește WASD sau tastele săgeată pentru a deplasa personajele. Apăsați Space pentru a efectua acțiuni.

Jocuri similare:

Îți place Stick War? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Stickman pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat doar pe PC