Ragdoll Rise Up

Intră în universul jocului Ragdoll Rise Up și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri stickman!

Cu baloane ca unic mijloc de transport, Ragdoll Rise Up este un joc în care trebuie să plutești până în partea de sus a nivelului. Bineînțeles, lucrurile nu sunt atât de simple, iar pe parcursul numeroaselor sale nivele Ragdoll Rise Up îți cere să elimini toate diferitele obstacole care sunt împrăștiate de-a lungul etapelor, dacă vrei să scapi cu baloanele tale.

Aceste obstacole pot fi orice, de la blocuri care pur și simplu îți blochează drumul, până la țepi periculoși, care îți vor distruge balonul dacă te ciocnești de ei. Și în timp ce lucrurile încep încet, cu cât joci mai mult, cu atât obstacolele devin mai dificile, în unele etape văzând chiar diferite tipuri de pericole combinate. Pentru a elibera calea pentru ca personajul tău să poată zbura, trebuie să apeși pe aceste obstacole. Dar nu este vorba doar de viteza cu care trebuie să selectezi aceste elemente care îți blochează calea, ci și de ordinea în care alegi să le elimini.

Primul lucru care îți atrage atenția după ce începi să joci Ragdoll Rise Up ar putea fi stilul său artistic distinctiv, care îți poate aminti de desenele în creion pe care le fac uneori copiii. Aceste elemente vizuale dau într-adevăr Ragdoll Rise Up o atmosferă unică, și face acțiunea mult mai jucăușă. Și, în contextul jocului, mult mai credibilă.

Folosește baloane pentru a traversa nivelul când joci Ragdoll Rise Up pe Jocurigratuite.ro și distrează-te!

Cum se joacă

Dacă folosiți un PC, folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a face clic pe diverse elemente de pe ecran pentru a le îndepărta. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți aceste obstacole cu degetul.

Jocuri similare:

Îți place Ragdoll Rise Up? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Stickman pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.