Freehead Skate

Intră în universul jocului Freehead Skate și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri stickman!

Freehead Skate este cu siguranță un joc în care nu trebuie să-ți pierzi capul. Bineînțeles, în sensul că trebuie să fii concentrat atunci când joci, pentru că mecanica unică de joc din Freehead Skate este că trebuie să îți desprinzi capul de corpul personajului skater pe care îl controlezi pentru a nu fi lovit de platformele care apar în fața ta. Nu, în Freehead Skate personajul nu se poate eschiva, așa că va trebui fie să sari cu tot corpul, fie să sari doar cu capul pentru a evita pericolul iminent. Și pentru că te afli pe un skateboard, timpul de reacție la mediul înconjurător nu este atât de generos pe cât ai crede, așa că trebuie să te decizi rapid ce tip de salt trebuie să execuți.

Pe lângă faptul că nu ai control asupra vitezei pe care o ai, în unele nivele trebuie să înlănțuiești rapid mai multe tipuri de salturi în succesiune rapidă. Aici se vede adevărata provocare a jocului. Atunci când reușești să sari cu tot corpul, apoi doar cu capul și să găsești ritmul corect pentru a supraviețui nivelului, poți spune că ai stăpânit Freehead Skate.

În afară de regulile interesante pe care le-ai învățat, un alt lucru care te va surprinde atunci când joci Freehead Skate pe Jocurigratuite.ro este modul în care fiecare nivel lansează noi provocări. Unele dintre configurații sunt destul de ușor de parcurs, dar altele sunt înșelător de complicate și chiar trebuie să fii atent la modul în care îți planifici traseul, dacă vrei să ajungi întreg la linia de sosire.

Urcă pe skateboard-ul tău și stăpânește arta de a sări când joci Freehead Skate pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Freehead Skate poate fi jucat doar cu o tastatură. Apasă tasta A pentru a sări cu tot corpul, sau apasă tasta S pentru a desprinde capul de corp.

Jocuri similare:

Îți place Freehead Skate? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Stickman pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.