Stickjet Challenge

Intră în universul jocului Stickjet Challenge și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri stickman!

Dacă a zbura cu o rachetă atașată la spate este ceva ce pare a fi o modalitate distractivă de a naviga prin nivele, atunci Stickjet Challenge este jocul pentru tine. De-a lungul unei varietăți de niveluri interesante și solicitante, Stickjet Challenge cere să ajungi la linia de sosire întreg pentru a trece la nivelul următor. Așa cum te-ai aștepta de la majoritatea jocurilor pe care le poți juca pe Jocurigratuite.ro, primele câteva nivele introduc încet regulile lumii, iar odată ce te obișnuiești cu acestea, începe adevărata provocare.

Personajul din Stickjet Challenge se grăbește cu siguranță, pentru că aleargă în mod constant, iar tu poți controla doar pornirea și oprirea rachetei care este legată de spatele lor. Deși acest lucru poate părea ușor de făcut, cu siguranță vor exista momente în care vei aprecia dacă te-ai putea opri pentru câteva momente pentru a avea un control mai fin asupra zborului. Dar faptul că ai control doar asupra rachetei menține într-adevăr intensitatea, iar acest lucru adaugă cu siguranță la fiorul de a te feri de toate obstacolele periculoase împrăștiate în toate nivelurile.

Zboară cu ajutorul unei rachete când te joci Stickjet Challenge și distrează-te!

Cum se joacă

Apasă butonul stâng al mouse-ului dacă folosești un calculator pentru a folosi racheta sau atinge ecranul dacă folosești un dispozitiv mobil.

Jocuri similare:

Îți place Stickjet Challenge? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Stickman pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.