Pixel Skate

Intră în universul jocului Pixel Skate și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri stickman!

Scoate-ți skateboard-ul și pregătește-te să ieși pe străzi în Pixel Skate, un joc distractiv în care trebuie să stăpânești mișcarea pe un skateboard, evitând în același timp tot felul de obstacole neașteptate care îți pot ieși în cale. Fiecare nivel seamănă cu un puzzle pe care trebuie să îl rezolvi, în care trebuie să găsești modul corect de a te mișca în mediul înconjurător. Personajul drăguț pe care îl controlezi poate sări peste obstacole, dar poți, de asemenea, să te oprești din mișcare la apăsarea unui buton. Să știi când să execuți un salt sau să-ți oprești personajul, precum și când este cel mai bun moment pentru a te mișca, va decide dacă vei ajunge la nivelul următor.

Cu o combinație de niveluri solicitante și emoția de a merge pe un skateboard, Pixel Skate este cu siguranță foarte distractiv și aduce o experiență unică și interesantă pentru Jocurigratuite.ro. De-a lungul aventurilor tale pe skateboard, s-ar putea să te îndrăgostești de skateboard-uri, și probabil vei fi tentat chiar să cumperi unul. Un lucru pe care trebuie să îl ții minte este că în viața reală nu trebuie să te ferești de piloni uriași care cad din cer. Așa că ăsta este un mare avantaj. Dar tot trebuie să fii atent la mașini și la tot felul de alte obstacole care îți pot ieși în cale.

Devino un maestru la mersul pe skateboard atunci când te joci Pixel Skate pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Acest joc poate fi jucat doar cu o tastatură. Pentru a opri mișcarea jucătorului trebuie să apeși tasta săgeată stânga. Pentru a sări trebuie să apeși tasta săgeată sus.

Jocuri similare:

Îți place Pixel Skate? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri Stickman pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.