Chain Cube: 2048 Merge

Intră în universul jocului Chain Cube: 2048 Merge și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de îndemânare!

Dacă jucați pe Jocurigratuite.ro, s-ar putea să fiți familiarizat cu Threes sau 2048. În aceste tipuri de jocuri, scopul este de a uni două elemente care au același număr pe ele. Odată ce reușiți, valorile lor sunt adunate și elementul respectiv se schimbă într-unul diferit, cu o valoare mai mare. Scopul jocului este să fuzionezi cât mai multe elemente ca acestea, asigurându-ți un scor din ce în ce mai mare. Ceea ce diferențiază Chain Cube: 2048 Merge de alte jocuri similare este faptul că adaugă un element de fizică și de împușcături la jocul cu care s-ar putea să fiți deja obișnuiți. Ceea ce înseamnă că elementele pe care trebuie să le îmbini sunt formate din cuburi, iar atunci când combini două cuburi de aceeași valoare, acest lucru duce la o reacție mai explozivă, ceea ce adaugă mult la experiența de joc. Cum cuburile sar în aer și se mișcă în mod semi-realist atunci când se ciocnesc, va trebui să folosești această interacțiune în avantajul tău. Poate că, odată ce cuburile sar în aer, o cale este eliberată pentru ca tu să îți mărești scorul. Acest lucru adaugă un nou nivel experienței și, dacă doriți să adăugați ceva nou la acest joc clasic de gândire, atunci ar trebui să încercați Chain Cube: 2048 Merge.

Jocul începe destul de ușor, dar odată ce progresați și zona de joc devine din ce în ce mai aglomerată, veți descoperi că devine mai dificil să țineți evidența tuturor cuburilor. Iar dacă cuburile trec de linia punctată, va trebui să repornești și să încerci din nou. După un timp, vei ajunge la un punct în care fiecare coliziune te va face fie să speri ca două cuburi să se lovească, fie să speri pur și simplu că nu vor sta în calea altuia.

Joacă un joc de puzzle distractiv, care îți cere, de asemenea, să țintești cu atenție și să folosești ceva mai multă strategie în loviturile tale, pe Jocurigratuite.ro și obține un scor mare în Chain Cube: 2048 Merge.

Cum se joacă

Apăsați butonul stâng al mouse-ului și folosiți mouse-ul pentru a muta cubul din partea de jos a ecranului în jur, apoi eliberați-l pentru a trage cubul spre stivă. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul și deplasați degetul în direcția în care doriți să trageți.

Jocuri similare:

Îți place Chain Cube: 2048 Merge? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de îndemânare pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.