Correct Word

Intră în universul jocului Correct Word și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cuvinte!

Toți mai avem uneori probleme în a găsi cuvintele potrivite pe care să le spunem. Acest lucru se poate datora fie pentru că nu știm cum să ne exprimăm corect sentimentele, fie pentru că pur și simplu nu știm care este cuvântul potrivit pe care trebuie să-l folosim. Correct Word de la Jocurigratuite.ro își propune să te ajute cu cea de-a doua parte, deoarece în acest joc vei învăța să identifici diferite cuvinte comune într-un mod foarte distractiv, ideal pentru orice student începător al limbii engleze. Învățarea cuvintelor prin asocierea lor cu imagini este o modalitate foarte bună de a le reține mai bine, iar grafica stilizată din Correct Word va face ca această conexiune să fie mult mai puternică în mintea ta, ceea ce te va ajuta la identificarea ulterioară a acestora.

Există multe cuvinte de învățat în Correct Word, de la o mulțime de subiecte diferite: de la animale, la diferite tipuri de alimente și multe altele, selecția este variată, ceea ce asigură o mai mare diversitate a cunoștințelor tale. Cu 10 foi diferite pe care trebuie să le completezi, te poți aștepta să devii un maestru în a recunoaște rapid 40 de elemente. Creierul face conexiuni puternice cu ajutorul mijloacelor vizuale, iar tu vei învăța aceste cuvinte în cel mai scurt timp. Fiecare foaie are patru imagini, iar fiecare imagine are trei răspunsuri posibile. Pentru a te ajuta, fiecare dintre aceste răspunsuri începe cu aceeași literă. Dacă alegi răspunsul corect, adică faci corect legătura între imagine și cuvânt, vei câștiga un punct. Dar chiar dacă nu obții toate răspunsurile corecte de pe foaie, poți să avansezi în joc și să revii mai târziu. Învățarea necesită timp și răbdare, iar Correct Word recunoaște acest fapt și te lasă să înveți în ritmul tău unic. Prin perseverență și un pic de ajutor, vei obține un scor perfect în cel mai scurt timp!

Învață cuvinte noi într-un mod distractiv și eficient pe Jocurigratuite.ro atunci când joci Correct Word.

Cum se joacă

Dacă folosești un PC folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a interacționa cu elementele jocului. Dacă te joci de pe un dispozitiv mobil, atinge ecranul pentru a interacționa cu jocul.

Jocuri similare:

Îți place Correct Word? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cuvinte pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.