Flappy Parrot With Create Words

Intră în universul jocului Flappy Parrot With Create Words și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cuvinte!

Cu siguranță ești familiarizat cu legendarul Flappy Bird, jocul în care controlezi zborul unei păsări drăguțe prin simpla atingere continuă a ecranului. Scopul în Flappy Bird este să zbori pe o distanță cât mai mare, iar acest lucru îl realizezi evitând țevile care apar în calea ta. Flappy Parrot With Create Words a folosit această premiză simplă, dar în loc să apeși pe ecran pentru a evita țevile verticale, trebuie să colectezi literele corecte care sunt împrăștiate în aer, astfel încât să poți crea cuvântul care este scris în colțul din stânga jos al ecranului.

Această schimbare adaugă o întorsătură neașteptată la regulile clasice cu care probabil că ești obișnuit, dar face ca lucrurile să fie inedite. Faptul că trebuie să scanezi în mod constant ecranul pentru a găsi litera corectă, evitând în același timp orice literă care nu apare în cuvântul pe care trebuie să îl formezi, menține lucrurile la fel de solicitante ca întotdeauna.

Și în timp ce regulile au fost ușor modificate, grafica drăguță este ceva ce Flappy Parrot With Create Words a moștenit de la clasicul menționat mai sus. Și dacă îmbini acest lucru cu muzica veselă, repornirea jocului se transformă într-o experiență mai puțin enervantă.

Joacă o reimaginare distractivă a unui joc clasic pe Jocurigratuite.ro atunci când încerci Flappy Parrot With Create Words.

Cum se joacă

Click pe ecran dacă folosești un mouse sau apasă pe el dacă ești pe un dispozitiv mobil, astfel încât să colectezi literele care sunt împrăștiate pe ecran. Fii atent, trebuie să colectezi doar literele care sunt incluse în cuvântul care se află în colțul din stânga jos al ecranului, precum și monedele.

Jocuri similare:

Îți place Flappy Parrot With Create Words? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cuvinte pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.