Wordoku

Intră în universul jocului Wordoku și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cuvinte!

Pune-ți la încercare răbdarea și abilitățile de organizare când joci Wordoku pe Jocurigratuite.ro. În Wordoku ai o tablă plină de litere aleatoare, iar în partea de jos a ecranului ai un set de alte litere aleatoare, iar sarcina ta este să creezi coloane, rânduri și zone de 3x3 de caractere unice. Gândește-te bine înainte de fiecare mișcare pentru că, la fel ca la șah, îți poți epuiza opțiunile valide în scurt timp dacă strategia ta nu este cea potrivită.

Din fericire, Wordoku are mai multe niveluri de dificultate, astfel încât poți începe de la nivelul Începător și, odată ce ai învățat cum funcționează regulile jocului, poți avansa la modurile de dificultate mai mari și poți deveni cu adevărat un maestru în ordonarea literelor. Cu ajutorul exercițiului, s-ar putea chiar să ajungi într-un stadiu în care să poți rezolva nivelul fără efort. De asemenea, un bonus suplimentar al jocurilor de puzzle precum Wordoku este că devii mai bun la jocurile de puzzle în general.

Joacă un alt joc distractiv care îți testează abilitățile de logică pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Creează coloane, rânduri și pătrate de 3x3 de litere unice făcând clic pe celulele goale de pe tablă și selectând literele corespunzătoare din stiva din partea de jos a ecranului.

Jocuri similare:

Îți place Wordoku? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cuvinte pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.