Daily Solitaire

Intră în universul jocului Daily Solitaire și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cărţi!

Dacă vrei să joci o rundă de solitaire în fiecare zi, atunci Daily Solitaire a fost făcut pentru tine. Cu un nivel unic adăugat în fiecare zi, poți fi sigur că vei avea parte de o experiență unică de fiecare dată când joci o partidă de solitaire pe Jocurigratuite.ro.

Și Daily Solitaire știe că în unele zile ai nevoie de mai multă energie decât în altele, așa că nivelul de dificultate este determinat de ziua din săptămână în care joci. Bineînțeles, runda de luni va fi cea mai ușoară, iar apoi te poți aștepta la o creștere treptată a dificultății pe măsură ce trec zilele, cea mai dificilă zi fiind duminica, când ar trebui să ai cea mai multă energie pentru a fi victorios în Daily Solitaire.

Și nu îți face griji dacă nu poți termina jocul într-o singură ședință, deoarece Daily Solitaire îți salvează automat progresul, astfel încât poți continua oricând de unde ai rămas.

Bucură-te de un joc clasic de solitaire pe Jocurigratuite.ro și încearcă să învingi fiecare provocare zilnică.

Jocuri similare:

Îți place Daily Solitaire? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cărţi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.