Solitaire Garden

Intră în universul jocului Solitaire Garden și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de cărţi!

Aventura te așteaptă în Solitaire Garden, un joc de solitaire distractiv care îmbină clasicul joc de cărți cu o poveste fantastică și captivantă, care are personaje pe care le vei îndrăgi rapid. Împreună cu Alice, un personaj prietenos din Solitaire Garden, trebuie să renovezi grădina pe care ai moștenit-o. Grafica frumoasă aduce cu adevărat grădina la viață și te va atrage în lumea interesantă a jocului Solitaire Garden, iar muzica veselă îți va pune cu siguranță un zâmbet pe buze.

Pentru a renova grădina trebuie să câștigi puncte și monede, iar asta o faci jucând Solitaire. Cu cât joci mai bine, cu atât mai mulți bani ai la dispoziție pentru a redecora și a da un aspect nou și proaspăt grădinii tale dragi. Află cum se derulează povestea palpitantă, alături de Alice și Jocurigratuite.ro, și devino un profesionist în solitaire!

Jocuri similare:

Îți place Solitaire Garden? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de cărţi pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.