Delicious - Emily's Home Sweet Home

Intră în universul jocului Delicious - Emily's Home Sweet Home și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de gătit cu emily!

Mutarea într-o casă nouă este un pas mare pentru toată lumea, iar acest lucru nu este diferit pentru Emily, simpaticul personaj din jocul Delicious - Emily's Home Sweet Home de pe Jocurigratuite.ro. Împreună cu ea veți construi casa visurilor ei și veți depăși tot felul de provocări interesante care vin odată cu amenajarea unei noi locuințe. Și Delicious - Emily's Home Sweet Home este o adevărată aventură, iar mai întâi trebuie să strângi bani pentru a-ți construi casa de vis. Pentru a strânge bani, Emily și prietenii ei loiali au decis că cea mai bună modalitate de a obține bani în plus ar fi să înceapă o strângere de fonduri, așa că jocul începe cu tine organizându-ți standul, așteptând clienți și vânzând tot felul de bunătăți delicioase clienților tăi.

La început, comenzile care trebuie îndeplinite sunt destul de ușor de realizat, dar după un timp oamenii încep să audă despre marea strângere de fonduri pe care o organizezi în prezent și tot mai mulți oameni vor veni în număr mare la locul tău. Deși poate părea copleșitor, partea bună este că un număr mai mare de clienți înseamnă că vei primi mai repede mai mulți bani pentru casa visurilor tale. Din fericire, îl ai la dispoziție și pe Patrick, care te va ghida în toate etapele de organizare a acestei strângeri de fonduri, care se va asigura că lucrurile decurg fără probleme, iar clienții tăi și ai tăi sunt cu toții mulțumiți. Unii clienți vor veni la tejghea, în timp ce alții se vor așeza la masă și vor aștepta ca tu să le îndeplinești comanda. Acest lucru poate aduce un plus de complexitate, deoarece nu te poți clona singur, așa că va trebui să te deplasezi constant dintr-un loc în altul. Adăugați la asta faptul că va trebui să curățați masa după ce aveți un client, iar lucrurile pot deveni intense destul de repede. Dar nu-ți face griji, lucrurile încep încet în Delicious - Emily's Home Sweet Home, și vei avea destul timp să te obișnuiești cu sarcinile tale și vei deveni mult mai bun în a-ți organiza programul și clienții.

Ajut-o pe Emily să strângă bani pentru a-și construi casa visurilor ei atunci când joci Delicious - Emily's Home Sweet Home pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosește butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta obiectele de pe ecran și pentru a interacționa cu clienții tăi. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Delicious - Emily's Home Sweet Home? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de gătit cu Emily pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.