Delicious - Emily's New Beginning

Intră în universul jocului Delicious - Emily's New Beginning și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri de gătit cu emily!

Începe o nouă călătorie în viața ta ca manager de restaurant și alătură-te lui Emily când joci Delicious - Emily's New Beginning pe Jocurigratuite.ro. În calitate de proprietar de restaurant, trebuie să faci totul în Delicious - Emily's New Beginning: de la preluarea comenzilor clienților, la curățarea meselor, pregătirea comenzilor lor, curățarea meselor și lucrul la casa de marcat. Deși uneori poate deveni copleșitor, în curând vei deveni din ce în ce mai bun la gestionarea diferitelor sarcini pe care trebuie să le îndeplinești. Și va trebui să vă deprindeți cât mai repede, pentru că în scurt timp clienții vor auzi de reputația restaurantului dumneavoastră și vor începe să vină în număr mare la dumneavoastră.

Dacă la început va trebui să servești comenzi ușoare, cum ar fi să pregătești o ceașcă de cafea sau să livrezi niște gogoși, după un timp va trebui să pregătești cu grijă burgeri și tot felul de alte mâncăruri complexe. Comenzile mai complexe înseamnă, de asemenea, că modul în care te gândești la comenzi se schimbă, deoarece, pe lângă faptul că trebuie să servești comanda corectă, trebuie să o faci în timp util. Un client lasă cele mai generoase bacșișuri după ce primește un serviciu corect, dar și rapid în Delicious - Emily's New Beginning.

Gestionează-ți restaurantul și ajută-o pe Emily în noul ei început când joci Delicious - Emily's New Beginning pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a selecta elementele de joc cu care doriți să interacționați. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, atingeți în schimb ecranul.

Jocuri similare:

Îți place Delicious - Emily's New Beginning? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri de gătit cu Emily pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.