Doc Darling Santa Surgery

Intră în universul jocului Doc Darling Santa Surgery și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu doctori!

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar Jocurigratuite.ro a pregătit o mulțime de jocuri distractive pe care le puteți juca în acest sezon festiv. În Doc Darling Santa Surgery Moș Crăciun s-a trezit cu ceva probleme și are nevoie de ajutorul tău. În timp ce călătorește pe cer în Ajunul Crăciunului, un avion apare brusc în calea lui Moș Crăciun și pentru a evita o coliziune trebuie să ghideze rapid renii departe de calea pericolului, manevră care face ca sania să cadă rapid spre sol. Din păcate, acest lucru îl face pe Moș Crăciun să alunece și el din sanie. Din fericire, sacul plin cu cadouri s-a dovedit a fi un planor excelent în această situație, dar pentru că Moș Crăciun nu vrea să piardă niciun cadou care cade liber și pune la bătaie toată munca pe care diverșii săi ajutoare au depus-o pentru a le pregăti, el încearcă să prindă cât mai multe dintre ele. Moș Crăciun pune întotdeauna interesul copiilor pe primul loc.

După ce reușești să colectezi cadourile care cad, trebuie să îți organizezi sacul, astfel încât toate să încapă frumos înăuntru. Deși sacul lui Moș Crăciun este unul special, care are spațiu nelimitat, tot trebuie să fii organizat, dacă vrei să ai acces rapid la cadourile corecte. Acest accident l-a rănit și pe Moș Crăciun, așa că următorii pași sunt cu siguranță să repari toate pagubele care au fost făcute. Cu diverse mini-jocuri, Doc Darling Santa Surgery transformă acest proces de recuperare în pași amuzanți și interactivi. De la îndepărtarea hainei confortabile a Moșului, pentru a putea evalua mai bine pagubele, până la curățarea atentă a rănilor, aceste mici jocuri transformă vindecarea Moșului într-o experiență distractivă și interesantă. Bineînțeles, nu au fost suferite daune permanente, dar timpul este esențial în Ajunul Crăciunului, deoarece copii din întreaga lume își așteaptă cadourile.

Procesul de vindecare este destul de complex și, de la curățarea rănilor Moșului cu puțină apă caldă, fierbinte și săpun, apoi uscarea acestuia, până la îndepărtarea cu grijă a crengilor și frunzelor de pe corpul său, te așteaptă multă muncă. Dar grafica amuzantă și colorată și muzica veselă transformă experiența într-una relaxantă și incitantă, iar în combinație cu sarcinile diverse pe care trebuie să le îndeplinești, abia aștepți să vezi ce scenarii unice te așteaptă în Doc Darling Santa Surgery.

Ajută-l pe Moș Crăciun să-și reia misiunea de a livra cadouri când joci Doc Darling Santa Surgery pe Jocurigratuite.ro.

Cum se joacă

Folosiți butonul stâng al mouse-ului pentru a interacționa cu jocul: de la selectarea opțiunilor din meniu până la tragerea diverselor obiecte, Doc Darling Santa Surgery este pe deplin compatibil cu mouse-ul. Dacă jucați de pe un dispozitiv mobil, puteți atinge butoanele de pe ecran pentru a alege opțiunile preferate.

Jocuri similare:

Îți place Doc Darling Santa Surgery? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu doctori pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.