Draw Racing

Intră în universul jocului Draw Racing și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu mașini!

Testează-ți memoria cu ajutorul lui Draw Racing, un joc distractiv în care trebuie să desenezi traseul unei mașini drăguțe de F1 și să ajungi la linia de sosire. Motivul pentru care Draw Racing poate fi clasificat drept un joc de memorie este că la începutul nivelului ai o scurtă privire asupra configurației pistei, după care toate obstacolele dispar din vedere. Bineînțeles, trebuie să ajungi la linia de sosire fără să te lovești de nimic, așa că fii atent la modul în care sunt amplasate lucrurile și asigură-te că ajungi la destinație întreg.

De-a lungul drumului puteți, de asemenea, să colectați stele care sunt plasate aleatoriu în jurul pistei, iar dacă reușiți să le adunați înseamnă că scorul final va fi mai bun. Dar încercarea de a le colecta înseamnă că trebuie să vă amintiți mai multe lucruri, ceea ce va crește provocarea. Iar dacă iei în considerare faptul că în nivelele ulterioare ai mai puțin timp pentru a memora amplasarea obstacolelor înseamnă că trebuie să iei o decizie dificilă între a obține un scor mai mare sau a ajunge la linia de sosire.

Joacă o combinație amuzantă de joc de memorie și de mașină pe Jocurigratuite.ro și distrează-te!

Cum se joacă

Desenează o traiectorie cu ajutorul butonului stâng al mouse-ului dacă folosești un PC sau apasă pe ecran dacă folosești un dispozitiv mobil pentru a manevra vehiculul printre obstacole și a ajunge la linia de sosire.

Jocuri similare:

Îți place Draw Racing? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu mașini pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.