Ducklings.io

Intră în universul jocului Ducklings.io și uită de griji! Pe Jocurigratuite.ro găsești multe experiențe asemănătoare, menite să îți aducă un plus de distracție și relaxare. Încearcă acum unul din cele mai bune jocuri cu animale!

Te-ai săturat de aceleași jocuri .io? Vrei să încerci ceva nou și palpitant? Încearcă acum Ducklings.io, care schimbă rețeta clasică a jocurilor .io, și unde scopul nu este să îți provoci adversarii să se ciocnească cu ține! În schimb, scopul jocului este mult mai pașnic. Ce trebuie să faci este să aduni rățuștele din nivel și să le aduci în bucățica ta de paradis, în cuibul tău.

Provocarea vine din faptul că marea este plină de tot felul de pești. Și prin pești ne referim la alți jucători, care vor și ei să strângă cât mai multe rățuște. Cel mai probabil nu se pot abține, rățuștele sunt pur și simplu mult prea adorabile! Pe lângă adversarii umani, trebuie să fii cu ochii în patru și să te ferești de diversele bărci care sunt pe râu, deoarece dacă te ciocnești de ele va trebui să reîncepi jocul. În plus, ține cont de faptul că rățuștele pe care le strângi îți vor pune la dispoziție tot felul de pălării și niveluri noi, care abia așteaptă să fie descoperite.

Alătură-te distracției multiplayer și joacă Ducklings.io pe Jocurigratuite.ro!

Jocuri similare:

Îți place Ducklings.io? Încearcă unul din jocurile similare de aici:

Instrucțiuni:

  • Folosește butonul click stânga al mouse-ului sau atinge ecranul dacă folosești un smartphone.

Încearcă și celelalte jocuri gratuite din categoria jocuri cu animale pentru o experiență nouă și de neuitat!

Acest joc poate fi jucat atât pe PC, cât și pe dispozitive mobile.